Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet

Uslovi korišćenja

 

Poslednja izmena: 05. decembar 2008

Korišćenjem bilo kog dela sajta Moto-Berza.com kao i svih njegovih delova firme “Creative Business Group” (u nastavku samo Moto-Berza.com), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Moto-Berza.com, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo sajta Moto-Berza.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Moto-Berza.com

Firma “Creative Business Group” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta Moto-Berza.com. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Moto-Berza.com, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sadržaj sajta Moto-Berza.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Moto-Berza.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta Moto-Berza.com koristite na vlastitu odgovornost i Moto-Berza.com, se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu Moto-Berza.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Sajt Moto-Berza.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava sajta Moto-Berza.com i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Moto-Berza.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Moto-Berza.com ne odgovara u eventualnim sporovima u vezi sa povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na Portalu.

Ukoliko smatrate da je Moto-Berza.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Moto-Berza.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

Moto-Berza.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

Moto-Berza.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.
Moto-Berza.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Moto-Berza.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Moto-Berza.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Moto-Berza.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Moto-Berza.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Moto-Berza.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Oglasi

Kod predavanja oglasa na Moto-Berza.com oglašivač dodeljuje Moto-Berza.com pravo da dalje prosledjuje sve predate informacije. Moto-Berza.com ulaže sve napore da bi svojim korisnicima ponudio kvalitetnu uslugu radi čega zadržava pravo da uređuje, izmenjuje ili obriše sve oglase koji ne zadovoljavaju kriterijum, a posebno u sledećim slučajevima.

Pri korišćenju Moto-Berza.com odgovorni ste za istinitost i tačnost podataka koje dajete. Korištenjem Moto-Berza.comsaglasni ste da podaci/informacije koje ste predali budu dostupni na uvid svima koji su za iste zainteresovani.

Oglašivač pristaje da njegovu e-mail adresu Moto-Berza.com upotrebi u svrhu slanja obaveštenja o statusu predanog oglasa, u svrhu dostave računa za eventualno korištenje naprednih usluga, kao i u svrhu slanja ostalih vrsta obaveštenja vezanih za oglas koji je oglašivač predao..

Moto-Berza.com ne odgovara niti garantuje za:

1. tačnost, potpunost i istinitost oglasa ili bilo kog njegovog dela, kao ni za kvalitet, sigurnost i legalnost ponunenih proizvoda i usluga,

2. ovlašćenje druge strane u zaključivanju ugovora, ispravnost, potpunost i tačnost ličnih podataka oglašivača koje je koristio u poslovanju,

3. to da na stranicama neće biti grešaka i/ili da će funkcionisati bez prekida u svakom trenutku, i

4. to da će treća strana legalno koristiti ove stranice sve vreme.

Slanje fotografija za galeriju Vaše slike

Web sajt Moto-Berza.com omogućava svojim posetiocima da pošalju svoje fotografije koje će konkuristi za postavljanje u Foto Galeriju „Vaše slike“. To ne znači da se objavljuju sve fotografije koje posetioci pošalju već samo one koje redakcija Moto-Berza.com odabere. Zbog velikog broja fotografija koje svakodnevno dobijamo kao i zbog različitog kvaliteta i aktuelnosti, web sajt Moto-Berza.com ima pravo neobjavljivanja fotografija bez bilo kakvog dodatnog objašnjenja razloga neobjavljivanja. Takođe vas molimo da nam naknadno ne šaljete mailove sa zahtevima za obrazloženje jer fizički nismo u mogućnosti da odgovorimo na tu vrstu pitanja.

Autori čije fotografije budu objavljene biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje ali neće biti obavešteni o postavljanju njihovih fotografija.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, Web sajt Moto-Berza.com kao ni “Creative Business Group” ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu kontakt@moto-berza.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

“Creative Business Group” ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u svojim ostalim programima.

YouTube

Moto-Berza.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji Moto-Berza.com nema niti može imati uticaja. Samim tim Moto-Berza.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila

Moto-Berza.comzadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Moto-Berza.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Moto-Berza.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Sudska nadležnost

Ova pravila i uslovi čine ugovor izmedju korisnika i Moto-Berza.com kojim se reguliše korišćenje ovih stranica.

Uslovi i odnos izmedju korisnika i Moto-Berza.com podležu zakonima Republike Srbije koji regulišu predmetne odnose. U slučaju spora ugovara se nadležnost suda.

moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis