Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto

Mašinska obrada - Mašinska radionica Gažo - Kula

Mašinska radionica Gažo - Kula
Adresa - Dože Đerđa 42
Telefoni - 025/723-993 ; 064/465-0630
Mail - mrgkula@gmail.com
Sajt - mrgkula.com
Mašinska radionica Gažo je počela sa radom davne 1991 godine u prostoru od 10 m2. Osnovna delatnost tada se svodila na remont i izradu delova za poljoprivrednu mehanizaciju kao i opravku tomosovih dvotočkaša.

Danas firma posluje u prostoru od 128 m2 sa zavidnim mašinskim parkom i velikim radnim iskustvom. Naš krug delatnosti se svodi na bušenje cilindara za sve vrste motocikala, kvadova i atv-a kao i bušenje cilindara za vanbrodske motore (pente), bušenje cilindara za motokultivatore, kosačice. Hilznovanje nikasil cilindara za motocikle svih vrsta i svih kubikaža, motokultivatore, vanbrodske motore (Pente), motorne testere, kosilice kao i brušenje radilica, rolovanje radilica takođe i remont radilica za motocikle, vanbroske motore, kultivatore, kosilice itd. izradu valjaka za transportne trake, izradu i remont svih vrsta delova za mlinove, izradu i remont raznih mašinskih sklopova u proizvodnji.
Postavi na
Mašinska radionica Gažo - Kula
Mašinska radionica Gažo - Kula


Motul - Mass Company

Prijava problema

Ova forma nije kontakt forma za kontaktiranje vlasnika ove firme već je forma za prijavljivanje netačnih podataka ove firme (netačne adrese, netačnog broja telefona, netačnog e-maila ili netačne web adrese). Ako ste vlasnik ove firme i želite da dopunite podatke izaberite kao vrstu problema "Dopuna podataka" a zatim u delu poruka napišite dopunu.
* - obavezna polja
Vaše ime:
* Email:
* Vrsta problema:
Poruka:

Ukucajte kod sa slike:
moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo