Motoring
Guevara
Mass

mass shop

ctc

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

vespa skupovi srbija

Xmoto

Novi Dunlop SportSmart2 Max - odličan i na putu i na stazi

20.12.2016.

Oprema i delovi

Dunlop je objavio dolazak najnovijeg super-sportskog pneumatika SportSmart2 Max za motocikle kojeg odlikuju vrhunske performanse pri vožnji na putu, a odlično se ponaša i na trkačkoj stazi. Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
radio uzivo

Oprema i delovi

video
13.09.2017.
Michelin Pilot Power 3, guma koja se odlikuje izuzentim prijanjanjem za površinu i jednostavnjim upravljanjem zahvaljujući novom profilu jedinjenja. Detaljnije »

13.09.2017.
Tokom dvanaestog gran prija sezone, Nolongroup je predstavio svoju novu varijantu svoje X-lite X-803 trkačke kacige. Detaljnije »

video
06.09.2017.
Predstavljamo vam najnovijeg člana RPHA serije, kacigu napravljenu od PIM+ materijala, snažne školjke i sa značajnim smanjenjem težine. Detaljnije »

31.08.2017.
Lepe vesti iz michelina za sve ljubitelje vožnje van asfalta. Michelin je izbacio na tržište novi ’’enduro’’ pneumatik, namenjen onim vozačima koji žele pneumatik sa kojim mogu da uživaju u vožnji u ponekad izuzetno teškim i zahtevnim uslovima. Detaljnije »

04.08.2017.
Tim stručnjaka časopisa Motorad, testirao je šest vodećih proizvodjača moto guma na suvim i vlažnim uslovima. Nova Conti Road Attack3  pobedila pet glavnih rivala i preuzela krunu za 2017. god. Detaljnije »

Vinarije Srbija
trke

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

motobox

Shone sport

Radio stanice uzivo