Motoring
Guevara
Mass

mass shop

ctc

Kompp batajnica

karte za moto gp trke

big war track

Radio stanice uzivo

x moto
radio stanice uzivo

Domaće vesti

25.05.2017.

U toku je specijalna akcija gde šest aranžmana mogu da se kupe po ceni 5! Okupi ekipu od 5 drugara, rezervište karte do 20. juna 2017 godine i ti kao šeti putuješ besplatno na Moto GP Brno!  Detaljnije »

24.05.2017.

Kawasaki Versys 650 je model koji donosi izvanrednu kombinaciju karakteristike, koje uključuju ogibljenje, sportske 17-inčnih felne, uspravni položaj u vožnji i naravno, njegov agregat. Detaljnije »

16.05.2017.

Scorpion EXO-410 AIR predstavlja integralnu (full face) kacigu savremenog dizajna i izuzetne aerodinamike. Pored atraktivno izraženog stila ova kaciga je veoma komforna i pruža mnogo više od kacige iz nižeg cenovnog ranga u koji spada. Detaljnije »

16.05.2017.

Posle beogradskog MotoPassion sajma motocikala, na kojima je već godinama tradicionalno prisutna, Moto asocijacija Srbije će se predstaviti i van granica naše zemlje. Detaljnije »

16.05.2017.

Kawasaki Versys 1000, sa svojim rednim četvotocilindarskim agregatom i hitrom šasijom, je dvotočkaš koji će vas bez ikakve sumnje odvesti na nezaboravnu avanturu. Detaljnije »

video
15.05.2017.

Darko Pešić iz sela Lozno kod Ušća, nedavno se obratio se za pomoć članovima Moto Asocijacije Srbije, koji su još jednom pokazali da u bajkerskim grudima kuca veliko srce. Detaljnije »

12.05.2017.

Firma Pilot Sport spremila je specijalnu akciju za sve one koji se odluče na kupovinu Pirelli ili Metzeler pneumatika. Detaljnije »

09.05.2017.

Super nejked srednje težine, agresivnog stilskog izgleda, Kawasaki Z650 ABS predstavlja idealan spoj sportskih performansi i svakodnevne svestranosti. Detaljnije »

28.04.2017.

Da li ste nakada bili toliko odiševljeni ili razočarani nekim motorom ili skuterom da biste da to podelite sa svima? Ili ste možda želeli da kupite neki motocikl, ali niste bili dovoljno sigurni da li je dovoljno dobar, a niste imali koga da pitate i saznate kakva su iskustva vlasnici tog modela imali? Moto Garaža ono što vam u tom slučaju može pomoći. Detaljnije »

26.04.2017.

Vespa Savez Srbije i ove godine organizuje Vespa skupove u Srbiji.  Ove godine je za sada rezervisano 3 okupljanja ljubitelja Vespe. Detaljnije »

24.04.2017.

Motobox je pred početak sezone pripremio posebne pogodnosti za kupovinu ulja i filtera. U njihovoj ponudi se nalaze ulja Ipone i Motul a od filtera je tu provereni brend Hiflofiltro.  Detaljnije »

21.04.2017.

Zanimljiva putovanja i Skifun organizuju odlazak na MotoGP trku u Brnu. Ovo je prilika da uživo pogedate MotoGP trku i uživate u spektaklu koji izvode Rossi, Vinjales, Marquez, Lorenco, Dany, Dovi, Kračlou i ostali vozači ovog najprestižnijeg moto takmičenja. Detaljnije »

Vinarije Srbija
trke

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

motobox

Shone sport

moto delovi i oprema pontis