Motoring
Guevara
Mass

mass shop

ctc

Kompp batajnica

Alma Mons Hunt

moto delovi i oprema pontis

vespa skupovi srbija

Xmoto
radio uzivo srbija

WSBK

02.10.2017.

Pirelli će ostati dobavljač pneumatika za sve klase WSBK šampionata u doglednoj budućnosti, nakon potpisivanja novog ugovora. Detaljnije »

02.10.2017.

Stefan Bradl će propustiti ostatak sezone u WSBK šampionatu. Povreda zgloba, koju je vozač Red Bull Honda tima pretrpeo u Portugalu, je ozbiljnija nego što se inicijalno pretpostavljalo, pa će tokom perioda oporavka Nemac propustiti trke u Herezu i Kataru. Detaljnije »

01.10.2017.

Kenan Sofoglu je danas u kvalifikacijama doživeo težak pad posle kojeg je trening prekinut da bi mu se ukazala pomoć na stazi. Detaljnije »

30.09.2017.

Irac je dominirao na današnjoj trci koja je vožena na stazi Manji Kur u Francuskoj. Trka je vožena po kiši a Rea je uspeo da zabeleži pobede i uđe u istoriju. Detaljnije »

30.09.2017.

Teška godina za vozače motocikala se nastavlja, ispraćamo još jednog mladog vozača kojem zvezde nisu bili naklonjene.  Detaljnije »

29.09.2017.

Vikend nam dolazi i sa vikendom još jedna runda superbajk šampionata koja će se održati na stazi Manji Kur u Francuskoj, stazi koja je u prošlosti donosila dobre i zanimljive trke. Detaljnije »

video
18.09.2017.

WSBK trka vožena ovog vikenda na čuvenoj stazi Autodromo Internacional do Algarve u Portugalu, bila je svedok nekoliko istorijskih trenutaka. Detaljnije »

18.09.2017.

Danas i juče na stazi Portimao u Portugalu vožena je deseta runda svetskog superbajk prvenstva. Ceo vikend bio je izuzetno nepredvidiv i zanimljiv.

 
Detaljnije »

14.09.2017.

Suberbajk, supersport i superštok šampionat nastavljaju se ovog vikenda na stazi Portimao u Portugalu. Superbajk trke se voze na ovoj 4,5 km dugoj stazi od 2008. godine. Detaljnije »

05.09.2017.

Juki Takahaši nastupiće za Red Bull Honda superbajk ekipu na trci u Portimao. Takahaši je inače test vozač Honde pa je Honda na ovoj trci rešila da mu pruži priliku da nastupi u superbajk šampionatu. Detaljnije »

Vinarije Srbija

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

motobox

Shone sport

trke

Radio stanice uzivo